NOLA comin soon

I’m working on the photo album for the New Orleans trip this last weekend. More to follow as soon as I get the piece built.

  1. mustafa says:

    Halloen,! Jeg vet ikke hva jeg skal si, det bare virker helt fasinsttak, dere lever jo som konger!' Nedtur i SFJ, hadde eksamen i kveld pe5 ff8rstehjelpskurset i regi av redningsselskapet, ( et skritt ne6rmere kystskipper) fikk tlf fra Anna, vannlekasje fra taket og ned i badet i andre atasje. Se5nn er livet pe5 land. ,Skulle gjerne kommet ned den 17, men fe5r ta det senere. Gutta her maser ogse5 om syden og ser pe5 google eart for e5 oppdatere, seg, oss om hvor dere er, fortsatt god tur sf8rover.Snakkes mvhLeif

  2. Zadon says:

    Enig med ff8rste commenten her, Rudy kan ovoeredht ikke erstatte Nathan pe5 noen som helst me5te. Ikke det samme uten den smarte frekkheten til Nathan ass

Post a comment

Name or OpenID (required)


(lesstile enabled - surround code blocks with ---)